Проективна методика

Світлина від Міжнародна Психологічна Асоціація Проективних Методик.

ТЕСТ НА ХАРАКТЕР

Дізнайтеся, яка риса характеру є у вас з народження, просто подивіться на зображення і скажіть, що ви помітили першим

Характер людини багато в чому зумовлений із самого моменту його народження, а протягом життя людина обростає все новими якостями особистості. Даний тест по картинці дозволить дізнатися, яка риса характеру була з вами спочатку.

Просто подивіться на зображення і скажіть, що ви помітили на ньому першим?

🦁  Лев

По праву народження ви є справжнім лідером. Ви наділені чудовими організаторськими здібностями. У вас виходить бачити ключові моменти, як у будь-якій справі, так і в особистих відносинах. Ви вмієте не відволікатися на дрібниці та дивитися в корінь.

Пантера

По праву народження ви володієте стратегічним складом характеру. Те, на що більшість просто не звертає уваги, є для вас просто джерелом інформації. Ви чітко знаєте, на що здатні та вмієте грамотно перерозподіляти ресурси. Будь-який ваш план приречений на успіх.

🔵  Кульбаба

По праву народження ви є ідеологом. Ви завжди жорстко відстоюєте свої принципи та інтереси. Ви вмієте логічно мислити та оперативно розкладати все "по поличках". Ви володієте умінням легко і швидко демонструвати людям всі плюси тієї чи іншої справи, рішення, відносин, якщо вам це для чогось потрібно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОЕКТИВНА МЕТОДИКА “ДЕРЕВО”

Методика "Колесо життєвого балансу"

Мудра притча про моркву, каву та яйце