Проєктивна методика

Скажіть, скільки собак ви бачите на зображені, а я вам скажу ваш психологічний вік

З віком усі ми змінюємося та дорослішаємо.

Однак деякі люди в у свої 20 мислять набагато раціональніше, ніж інші в 45. Фізичний вік не залежить від нашого ментального розвитку.

Мова йде не про вік, обчислювальний роками, а про життєвий досвід. Останній базується на вмінні сприймати хороші і погані події. Це формує психологічний вік.


Скільки собак ви бачите на цьому зображення?
Мінімальна кількість — чотири, а деяким вдається побачити до семи.

Якщо ви бачите до чотирьох собак
Ваш розумовий вік складає 20-25 років. У житті ви натуральний оптиміст, літературний фанат, хочете відвідувати художні виставки або концерти.

Це справді творчі особистості, які люблять хороші книги, музику та картини. Такі люди мають дуже багатий внутрішній світ та володіють безмежною фантазією. Ви уникаєте конфліктних ситуацій та галасливих компаній, оскільки любите спокій та мистецтво. 

Якщо ви бачите п’ять собак
Вашому розуму від 25 до 30 років. Ви — втілення простоти.  Ці люди ніколи не прагнуть ускладнювати свої дії, вони завжди шукають найбільш раціональний і простий шлях розв’язання проблеми. Хоча ви вже усвідомлюєте всю складність дорослого життя, в душі у вас є ще місце веселощам та безтурботності. 

Найчастіше ці люди мають власне коло спілкування, де вони почуваються комфортно. 

Якщо ви бачите шість собак
Вашому розуму від 30 до 40 років. В очах оточуючих ви старомодна людина, яка завжди буде дотримуватися консервативних цінностей. Ви обережні з іншими людьми й пускаєте у своє життя лише обраних. Вам не властиві імпульсивні та не обдумані рішення. Ви відрізняєтеся від інших розумом та зрілістю, тому люди часто питають у вас поради. 

Якщо ви бачите сім собак
Люди, що знайшли саме сім собак, в душі залишаються безтурботними підлітками. Їх розумовий вік від 10 до 20 років. Ви достатньо цілеспрямовані. Наївність та допитливість таких людей вражає та притягує оточуючих. 

Насправді про вас у людей складається лише позитивне враження, і це не дивно —  ви дійсно хороша людина. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОЕКТИВНА МЕТОДИКА “ДЕРЕВО”

Мудра притча про моркву, каву та яйце

Методика "Колесо життєвого балансу"