Вміння дякувати - це важливо!..

Яким би важким не здавалося життя, будьте вдячні за те, що ви його маєте

Іноді життя буває дуже важким. Нам часто доводиться стикатися з непереборними перешкодами, і це пригнічує наш дух. Не тому, що ці труднощі настільки жахливі, а тому, що ми помічаємо тільки біль і рани. Але подяка теж важлива.

Будьте вдячні, що ви тут, в цьому світі. Саме ваше існування – це вже багато.

Будьте вдячні людям, які пройшли з вами через найтемніші дні.
Будьте вдячні своїй родині, яка любила вас з самого початку, своїм друзям, які підтримували вас і ділилися з вами сокровенним, тим людям, які зламали вас, але зробили вас сильнішими і, що найголовніше, тій особливій людині, якій ви готові присвятити все своє життя.

Якби не вони, ви не були б тим, хто ви є.

Будьте вдячні за шрами, які ви отримали в цій війні. Оскільки ці шрами доводять, наскільки ви стійкі, ви не залежите від мінливих обставин.

Будьте вдячні за всі приємні дрібниці в житті. Яка акуратна ваша кімната, або як приємно сонячні промені лягають на шкіру, або як ви прокидаєтеся вранці; тому що ці речі роблять кожен день особливим, незалежно від того, наскільки вони малі.

Ви можете цього не помітити, але вони дійсно мають значення.

Будьте вдячні за помилки і невдачі, які ви зробили, тому що без цих помилок ви не зможете навчитися бути кращими. У цьому світі, повному жалю, будьте вдячні за ті моменти, які ви упустили.

Життя – це не просто бути на вершині; життя – це більше, ніж земні бажання, тому що життя повинне бути простим і справжнім.

Справжнє щастя не може бути знайдено в матеріальному і земному; воно виходить зсередини.

Ми хочемо нагадати вам, що як би вам не було зараз важко, у Бога є задум для вас. Він ніколи не поставить вас в таку ситуацію, з якою б ви не впоралися.

Завжди будьте вдячні за своє життя, не зациклюйтеся на жалях. Зовсім скоро прийдуть кращі часи, будьте впевнені!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОЕКТИВНА МЕТОДИКА “ДЕРЕВО”

Мудра притча про моркву, каву та яйце

Методика "Колесо життєвого балансу"